Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO na strani Občine Laško – povezava.

Kopija obvestila:

Na podlagi ukrepa, da se začasno prekine izvajanje vzgojno-izobraževalne dejavnosti v vzgojno-izobraževalnih zavodih in dejavnosti vrtcev vse občane obveščamo, da bo s ponedeljkom, 16. 3., na podlagi dogovora med Občino Laško, OŠ Primoža Trubarja in Antona Aškerca ter Vrtcem Laško, organizirano varstvo otrok tistih staršev, ki morajo izvajati svoje delovne obveznosti (zdravstvo, komunala, energetika, policija).

Varstvo bo zagotovoljeno za otroke do vključno 10. leta starosti.

Seznam otrok do 10. leta starosti, ki so upravičeni do varstva (oba starša opravljata delo, pomembno za delovanje države in družbe v izrednih razmerah) bo pripravila Civilna zaščita Laško, na predlog večjih delodajalcev v občini.

Varstvo se bo izvajalo v enoti Debro za celotno območje občine. V kolikor bo takšnih otrok iz območja Rimskih Toplic več, se bo takšno varstvo izvajalo tudi v šoli v Rimskih Toplicah. Seveda samo za zdrave otroke.

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e – naslov cz.@lasko.si do nedelje, 15.03.2020 do 8.00. Brez potrdila/izjave delodajalca otroka v vrtec, šolo NE bodo sprejeli.

Na povezavi sta okrožnica ter potrdilo za delodajalca:

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost