Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V ponedeljek, 1. 6., se v šolo vračate učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6., pa tudi 6., 7. in 8. razreda. Pouk bo ponovno stekel po ustaljenih tirnicah, kljub vsemu pa določeni ukrepi preprečevanja širjenja epidemije ostajajo.

V šolo se vračate le zdravi učenci. Razredniki bodo od staršev potrebovali podatke, koliko učencev se vrača v šolo. Prosim starše, da v primeru odsotnosti učenca ob uveljavljanju sklepa razširjenega strokovnega kolegija za pediatrijo pridobite oceno tveganja, ki jo opravi izbrani pediater.

Vsi, ki nimate zdravstvenih omejitev v ponedeljek 1. 6. 2020 prinesete izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo.

Pouk posameznega oddelka bo potekal v matični učilnici (menjavali se bodo učitelji) in sicer po urniku, ki je bil v veljavi pred zaprtjem šol, ki bo deloma prilagojen. Prvi dan učenci prinesete s seboj šolske potrebščine glede na veljaven urnik.

S poukom pričnete ob 7.45, pri prihajanju in odhajanju pa uporabljate vhode, ki ste jih uporabljali pred zaprtjem šole. Prvi dan ne odhajate v garderobo, pač pa se napotite v svojo matično učilnico.

Kljub sprostitvi ukrepov in prihodu vseh učencev na šolo pa ministrstvo in NIJZ apelirata na učence in starše, da upoštevajo njihova priporočila, kolikor je le najbolj mogoče.

  • V šolo naj prihajajo izključno povsem zdravi otroci.
  • Pred vstopom v šolo si je potrebno razkužiti roke.
  • Starši in obiskovalci naj ne bi prihajali v šolske prostore.
  • V podaljšanem bivanju naj učenci ostajajo le kolikor je nujno potrebno.
  • Če ste v dilemi glede zdravstvenega stanja otroka se posvetujte z otrokovim zdravnikom.

Pri organizaciji prehrane za učence od 4.–8. razreda bomo upoštevali podatke, kot smo jih imeli ob zaprtju šole. Starše naprošamo, da v primeru spremembe prijave ali odjave od kosila to sporočite na e-naslov prehrana@oslasko.si .
Naj se ob tej priložnosti še enkrat zahvalim vsem za zavzeto šolanje in delo na daljavo.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Marko Sajko, ravnatelj

Priloge:

 

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost