Skoči na glavno vsebino

Občina Laško, v sodelovanju s Celeio d. o. o., organizira letovanje za otroke od 6 let do vključno 15 let s stalnim prebivališčem v občini Laško. Otroci lahko preživijo deset dni, polnih dogodivščin, v Celjskem domu v Baški na otoku Krku, ki je tik ob plaži ter ponuja veliko možnosti za rekreacijo (odbojka, nogomet, peskovnik, tobogani, plezala, gugalnice …). Več o domu si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.celeia.si

Polna cena letovanja za 10 dni je 482,80 EUR. V ceno je vključeno dnevno bivanje s štirimi obroki hrane na dan (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja) ter uporabo vseh športnih rekvizitov, ki so v lasti doma. Možna je tudi subvencija letovanja (prijavnici je potrebno priložiti kopijo odločbe o otroških dodatkih).

Cena letovanja za otroke z ZDRAVSTVENIMI INDIKACIJAMI (na prijavnici mora zdravnik izpolniti – podatke o otroku za zdravstveno kolonijo) za 10 dni je 182,60 EUR.

Strošek prevoza otrok na letovanje v celoti krije Občina Laško.

Prijavnice (socialna kolonija in zdravstvena kolonija) so na voljo na osnovnih šolah v občini Laško, v glavni pisarni Občine Laško ter na internetni strani Občine Laško www.lasko.si (novice) ter se bodo pobirale do zapolnitve prostih mest.

Kontaktna oseba je Jasna Kermelj na tel. št. 03 733 87 20 ali na jasna.kermelj@lasko.si.

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost